Реєстрація на літні та осінні онлайн-курси

осінні онлайн-курси 2024

Розпочинаємо реєстрацію на літні та осінні онлайн-курси для студентів та аспірантів біологічних та суміжних спеціальностей:

- Мікроскопія та інструментальні методи в біології (60 годин). Націлений на те, щоб дати студентам знання, необхідні для роботи на сучасному обладнанні науково-дослідних лабораторій. Розрахований на студентів 3-го і старших курсів та аспірантів. Буде викладатись командою біофізиків та мікроскопістів з України, Німеччини та Чехії.
Курс триватиме з 1 липня по 1 вересня 2024 р.
Форма реєстрації (відкрита до 23 червня 2024)

- РНК-секвенування: аналіз даних в R (30 годин). Буде викладатись командою українських біоінформатиків-практиків, які працюють в університетах Австрії та Канади і мають досвід проводити онлайн-курси в рамках спільноти Genomics UA Курс триватиме з 1 серпня по 20 вересня 2024 р.
Форма реєстрації буде відкрита до 23 липня 2024

- Медична генетика (30 годин). Орієнтований на студентів біологічних та медичних спеціальностей. Викладач: Наталія Матійців (ЛНУ ім. Івана Франка).
Курс викладатиметься впродовж вересня-жовтня 2024 
Форма реєстрації (відкрита до 20 серпня 2024)

- Статистика та візуалізація даних в науках про життя (30 годин). Цей курс навчить правильно опрацьовувати експериментальні дані та візуалізувати їх. Орієнтований на студентів без попередньої спеціальної підготовки.
Курс триватиме з 16 вересня по 30 жовтня 2024 р. Ключовий викладач: Дмитро Господарьов (ПНУ)
Форма реєстрації (відкрита до 9 вересня 2024)

- Вищі функції ЦНС (48 годин). Цей курс розповідає про фізіологічні механізми та процеси, що лежать в основі психічної діяльності людини. Він орієнтований на студентів як біологічних, так і психологічних спеціальностей.
Курс викладатиметься Оксаною Іккерт (ЛНУ) та Оленою Севериновською (ДНУ) з 23 вересня по 30 листопада 2024 р.
Форма реєстрації (відкрита до 16 вересня 2024)

- Інтегрований курс "Мікроби, віруси та інфекції" (90 годин). Орієнтований переважно на бакалаврантів, які планують працювати на стику біології та лабораторної діагностики. Курс складається з трьох дисциплін (Мікробіологія, Вірусологія, Імунологія) й буде викладатися командою викладачів з ПНУ та КНУ.
Курс триватиме з 10 вересня по 30 листопада 2024 р.
Форма реєстрації (відкрита до 2 вересня 2024)

- Мистецтво презентації та м'які навички (30 годин). Цей курс навчить студентів презентувати наукові ідеї широкій аудиторії, правильно представляти себе та комунікувати з бізнесом. Він побудований на основі найбільш популярного вибіркового курсу серед студентів ПНУ і буде цікавий студентам практично всіх спеціальностей.
Курс викладатиметься з 1 жовтня по 20 листопада 2024 р. командою викладачів з ПНУ.
Форма реєстрації (відкрита до 23 вересня 2024)

Для підтримки слухачів курсів, які найбільше постраждали від війни передбачено 200 стипендій в розмірі від 200 до 400 Євро.

Викладачі університетів та інші зацікавлені особи, також зможуть зареєструватися на курси як вільні слухачі, за наявності технічної можливості, але не можуть претендувати на отримання стипендії.