Відкрито реєстрацію на курс «Молекулярна та клітинна нейрофізіологія»

Оголошуємо реєстрацію на курс «Молекулярна та клітинна нейрофізіологія» який розпочнеться  8 березня 2023 року. Курс орієнтовано на студентів 3-го та старших курсів та аспірантів біологічних та суміжних спеціальностей. Його мета – продемонструвати студентам функції нервової системи на всіх рівнях від молекулярного до системного з фокусом на фундаментальні молекулярні й клітинні механізми, які лежать в основі складніших процесів. В рамках курсу детально пояснюються молекулярні процеси, що лежать в основі синаптичної передачі, розвитку мозку ссавців, епігенетичної регуляції пластичності. 
Студенти ознайомляться з принципами нервових взаємодій з ендокринною, імунною та статевою системами, а також з причинами загибелі нейронів за нейродегенеративних патологій. Особливу увагу приділено принципам підготовки та проведення електрофізіологічного експерименту. Детальна інформація та програма доступні на сторінці проєкту.

Курс складається із 12 лекцій та 3 семінарських занять. Навчання проводитиметься українською мовою, дистанційно. Тривалість курсу 30 годин - 1 кредит ECTS

Реєстрація відкрита і діятиме до 28 лютого.
Кількість місць обмежена, 40. Передбачено 18 стипендій розміром 200 Євро для студентів, які потребують фінансової підтримки.