Оголошуємо реєстрацію на курс «Життєвий цикл дослідницького проєкту»

Оголошуємо реєстрацію на курс «Життєвий цикл дослідницького проєкту», який розпочнеться 13 квітня 2023 року. Курс орієнтовано на студентів-бакалаврантів біологічного профілю. Мета курсу - дати знання про основні етапи реалізації ідеї, планування і виконання експериментальної частини наукового проекту: підготовка до досліджень, підбір і постановка методів, дизайн та планування окремих експериментів, розширення досліджень для обґрунтування молекулярних механізмів, які лежать в основі отриманих біологічних ефектів. Практична частина буде включати підготовку проєкту згідно власної ідеї, але з видуманими результатами, що підтверджують ідею. Окремо будуть представлені основні навички і вміння, які  необхідні для успішного виконання досліджень (використання лабораторного обладнання, розрахунки наважок, приготування розчинів, підбір умов визначення активностей ферментів, ведення лабораторного журналу, тощо), а також підготовки звіту про виконану роботу з можливим продовженням у вигляді публікації у науковому журналі. Частина практичних занять буде проходити у вигляді демонстрації практичного виконання роботи у лабораторії. Детальна інформація та програма доступні на сторінці курсу.

Курс складається із 5 лекцій та 10 семінарських занять. Навчання проводитиметься українською мовою, дистанційно. Тривалість курсу 30 годин - 1 кредит ECTS

Реєстрація відкрита з 8 березня  і діятиме до 6 квітня (завершено).
Кількість місць обмежена, 30. Передбачено 14 стипендій розміром 200 Євро для студентів, які потребують фінансової підтримки.